Velkommen til Jetsmark Børnehave

Velkommen i Jetsmark børnehave. Vi glæder os til at se jer og samarbejde om at give jeres barn en god tid i børnehaven.

Inden jeres barn starter i børnehaven sender vi et velkomstbrev, hvor vi inviterer jeres barn i børnehaven sammen med jer. Vi vil gerne vise jer børnehaven og sætter tid af til det. I er selvfølgelig velkomne til at blive, så længe I har lyst.

På dette første besøg vil en fra personalet på den stue, hvor barnet skal gå, lave en aftale med jer om, at komme på nok et besøg forud for barnets opstart. På dette møde drøftes forventninger, og I orienteres om livets gang i børnehaven.

Vi har en daglig struktur med faste spisetider, indendørs og udendørs aktiviteter.

Børnene er tilknyttet tre grupper:

• Uglereden - er for de yngste
  • Krudtugler - er mellemgruppen
  • Ugler - er førskolegruppe

Ved at opdele børnene i tre grupper, skaber vi mere plads til fordybelse, rum og koncentration.

Overordnet Dagtilbudsleder
Louise Jæger Jeppesen