Børnefødseslsdage

Hvis barnets fødselsdag skal fejres i børnehaven foregår det som følger:

Fødselsdage

Hvis forældrene ønsker, at holde barnets fødselsdag i børnehaven foregår det som følger: Barnet tager f.eks. frugt eller boller, med hjemmefra til den gruppe de tilhører. Vi fejrer så fødselsdagen i forbindelse med madpakker.

Lad være med at medbringe alt for meget forskelligt - børn kan ikke spise det.

Der pyntes med lys og flag, der synges fødselsdagssang og der råbes hurra og barnet får en lille gave af børnehave.

Nogle forældre inviterer gruppen hjem, det er også hyggeligt, men absolut ikke noget vi forventer - ikke alle har plads/tid til det.

Er vi inviteret hjem skal børnene ikke have gave med.

Vi henstiller til, at private fødselsdagsinvitationer IKKE hænges op i børnehaven eller deles ud - erfaringen er, at ikke inviterede børn bliver kede af det.

Hvis man vælger at holde fødselsdag hjemme er det vigtig at det aftales i god tid.

Fællesleder
Dorte Studsgaard