Praktiske oplysninger

Her har vi samlet de vigtigste praktiske oplysninger, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Aflevering

Børnene skal være mødt i børnehaven inden kl. 9.30, hvis de skal med på spontane ture.

Vær opmærksom på opslagstavlen, om vi skal ud af huset og hvornår.
Afleveringen skal gerne være hyggelig og rolig. Forældre hjælper selv med hjemmesko og lægger madpakken i køleskabet.

Vær opmærksom på, at personalet ved, at dit barn er kommet.

Afhentning

Vi gør meget ud af, at børnene lærer at rydde op efter sig, hver gang de har leget med noget, og vi beder jer forældre om, også at opfordre børnene til at rydde op, inden de går hjem. Der skulle helst ikke være andre regler, fordi mor / far er der.

Ryd op i dit barns garderobe.

Husk at dit barn siger farvel. så personalet ved, at i er gået hjem.

Fridag

Ring til børnehaven, hvis dit barn skal have en fridag. Ring inden kl. 9.30.

Påklædning

Giv altid dit barn praktisk tøj på. Man skal kunne bevæge sig og kunne tåle at blive beskidt. Der skal altid være skiftetøj på barnets rum, og husk altid regntøj og gummistøvler - vi er faktisk altid ude uanset vejr og vind.

Hjemmesko er en god ide, så dit barn undgår kolde / våde fødder.

Af hensyn til børns sikkerhed må der ikke være snore i jakker og huer. Vi forbeholder os ret til at fjerne disse.

Frokost

Børnene spiser deres medbragte mad sammen med deres gruppe. Vi serverer vand, og det er ikke tilladt at medbringe juice, saft og lignende.

Frugt

Børnehavens forældre har indført frugtordning, hvilket betyder, at hvert barn betaler 50 kr. om måneden (juli er betalingsfri.)

Middagslur

Der mulighed for at få en lur.

Samtaler

Vi tilbyder en samtale for de nye børns forældre ca. 3-4 mdr. efter at barnet er startet. Her gennemgår vi også sprogvurderingen som skal være lavet inden barnet fylder 3,4 år. Vi tilbyder igen en samtale inden barnet starter i børnehaveklassen. Alle forældre er altid velkomne til at få en ekstra samtale, hvis der er behov herfor. Derudover er i forældre altid velkommen i det daglige til en snak eller til at komme med spørgsmål og i vil altid kunne være sikre på at personalet henvender sig til jer, hvis der er ting, det er vigtigt at få snakket om.

Husk at sætte navn i barnets tøj, på madkassen og fodtøj.

Husk skiftetøj.

Legetøj

Børn må ikke medbringe eget legetøj. Vi afholder ca. 1 gang om mdr. legetøjsdage - det kunne være bygget over emner som f.eks. bil løb - bamsefest o.s.v. Hvornår disse legetøjsdage finder sted vil fremkomme af vores opslagstavle. Vi opfordrer til at hvert barn kun medbringer et stykke legetøj.

Fællesleder
Dorte Studsgaard